Ο «Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών Α.Μ.Ε.Α» ιδρύθηκε το 2008 στην Θεσσαλονίκη. Σκοπός του συλλόγου είναι η καλυτέρευση της ζωής των αθλητών Α.Μ.Ε.Α, η αποφυγή του κοινωνικού αποκλεισμού τους, η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και η ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των αθλητών αλλά και με άλλα μέλη και φορείς της κοινωνίας. Ο σύλλογος πραγματοποιεί τους στόχους του με τη διοργάνωση αθλητικών αγώνων, διαλέξεων, ομιλιών κ.λ.π

Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2009

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βράβευσης των αθλητών με αναπηρία που διακρίθηκαν σε άλλους τομείς εκτός του αθλητισμού (των αθλητικών συλλόγων της Θεσσαλονίκης), που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών Α.Μ.Ε.Α, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης, το πρωί της Κυριακής 13 Δεκεμβρίου.
Στην εκδήλωση μίλησε ο Δρ Άγγελος Ροδαφηνός, Δ\ντής Ψυχολογίας στο City College
Χαιρετισμό απεύθυνε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Αθλητών ΑΜΕΑ, κος Χαρίλαος Καραγκιοζίδης.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, Γιάννης Μαγκριώτης, οι βουλευτές της Ν.Δ Γιάννης Ιωαννίδης, Κων/νος Γκιουλέκας, Σταύρος Καλαφάτης, ο Αρχηγός της Παραολυμπιακής Ομάδας «Πεκίνο 2008» Αθανάσιος Μηλιος, ο εκπρόσωπος του Νομάρχη Θεσσαλονίκης και σύμβουλος του σε θέματα Εκπαίδευσης Βασίλης Τουλίκας, ο Δήμαρχος Πανοράματος Ιγνάτιος Καϊτετζίδης, ο στρατηγός και Διοικητής Γ΄ Σ.Σ. Κωνσταντίνος Θεοφανίδης και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας Χαράλαμπος Μπαρμπουνάκης, οι οποίοι απεύθυναν σύντομο χαιρετισμόΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου