Ο «Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών Α.Μ.Ε.Α» ιδρύθηκε το 2008 στην Θεσσαλονίκη. Σκοπός του συλλόγου είναι η καλυτέρευση της ζωής των αθλητών Α.Μ.Ε.Α, η αποφυγή του κοινωνικού αποκλεισμού τους, η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και η ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των αθλητών αλλά και με άλλα μέλη και φορείς της κοινωνίας. Ο σύλλογος πραγματοποιεί τους στόχους του με τη διοργάνωση αθλητικών αγώνων, διαλέξεων, ομιλιών κ.λ.π

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Βραβεύτηκαν οι καλύτεροι αθλητές της Θεσσαλονίκης

Τους κορυφαίους αθλητές, προπονητές, αλλά και βετεράνους του αθλητισμού τίμησε χθες ο Δήμος Θεσσαλονίκης στην καθιερωμένη «γιορτή αθλητισμού» που διοργανώνει ετησίως.
Επειτα από ψηφοφορία που διεξήχθη ανάμεσα στους αθλητικούς συντάκτες της πόλης, καλύτεροι αναδείχθηκαν και βραβεύθηκαν με τα βραβεία «Μέγας Αλέξανδρος», αλλά και χρηματικά έπαθλα σε μια λαμπρή εκδήλωση, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της Θεσσαλονίκης οι:

- Καλύτερος αθλητής ο Ιωάννης Αρζουμανίδης του Αριστοτέλη Καλαμαριάς για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών Ελευθέρας Πάλης στην κατηγορία των 120 κιλών και το αργυρό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες.

- Καλύτερη αθλήτρια η Μαρία - Γεωργία Μιχαλάκα του Α.Σ. Αρη για το χάλκινο μετάλλιο στα 100 μέτρα πρόσθιο στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Κολύμβησης Νέων - Νεανίδων και πολλές ακόμη διακρίσεις και ρεκόρ.

- Καλύτερη ομάδα ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας στο χαντμπολ στην Α1 εθνική κατηγορία ανδρών.

Βραβεύθηκαν επίσης οι Σταυριανός Σισμανίδης (καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος), Αθανάσιος Αθανασιάδης (προπονητής κωπηλασίας), Χαράλαμπος Ωραιόπουλος (βραβείο ήθους), Κωνσταντίνος Μπίμπασης (καλύτερος αθλητής ΑμεΑ), Μαρία Καλπακίδου (καλύτερη αθλήτρια ΑμεΑ), Α.Σ. Τυφλών Ηφαιστος (καλύτερος σύλλογος ΑμεΑ), Γρηγόρης Σπανούδης (προπονητής ΑμεΑ), αλλά και οι βετεράνοι Κ. Παρίσης, Γ. Πάλλας, Χ. Τερζανίδης, Λ. Παπαϊωάννου, Β. Αλεξιάδης, Μ. Παναγιωτόπουλος, Λ. Καλύβας, Γ. Καλεμτζάκης
αναδημοσιευση από Ελευθεροτυπία (Enet.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου