Ο «Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών Α.Μ.Ε.Α» ιδρύθηκε το 2008 στην Θεσσαλονίκη. Σκοπός του συλλόγου είναι η καλυτέρευση της ζωής των αθλητών Α.Μ.Ε.Α, η αποφυγή του κοινωνικού αποκλεισμού τους, η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και η ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των αθλητών αλλά και με άλλα μέλη και φορείς της κοινωνίας. Ο σύλλογος πραγματοποιεί τους στόχους του με τη διοργάνωση αθλητικών αγώνων, διαλέξεων, ομιλιών κ.λ.π

Κυριακή, 25 Απριλίου 2010

Ηροδικεία 2010 Πανελλήνια Κολυμβητική Συνάντηση Αθλητών με Αναπηρία

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Πανελλήνια Κολυμβητική Συνάντηση Αθλητών με Αναπηρία «Ηροδίκεια» στην Κομοτηνή, χάρη στις προσπάθειες του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ροδόπης «Ηρόδικος», της Δημοτικής Επιχείρησης Άθλησης και Μαζικού Αθλητισμού και του Δήμου Κομοτηνής
Οι αγώνες διεξήχθησαν το διήμερο 23-24 Απριλίου στο Κολυμβητήριο «Αλέξανδρος Ταξιλδάρης» της Κομοτηνής και έδωσαν το παρόν Έλληνες παραολυμπιονίκες από όλα τα μέρη της Ελλάδας.
Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Ροδόπης Γιώργος Πεταλωτής, το Σάββατο 24 Απριλίου 2010, παρακολούθησε τους Πανελλήνιους Κολυμβητικούς Αγώνες Ατόμων με Αναπηρία «Ηροδίκεια 2010» και απένειμε μετάλλια στους επιτυχόντες.
Σε δήλωση του χαρακτήρισε πολύ σημαντική την ημέρα αυτή για την περιοχή, για το αθλητικό κίνημα και για τους παραολυμπιακούς αθλητές, διότι πολλοί αθλητές και παραολυμπιονίκες δείχνουν τη δύναμη της ψυχής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου