Ο «Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών Α.Μ.Ε.Α» ιδρύθηκε το 2008 στην Θεσσαλονίκη. Σκοπός του συλλόγου είναι η καλυτέρευση της ζωής των αθλητών Α.Μ.Ε.Α, η αποφυγή του κοινωνικού αποκλεισμού τους, η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και η ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των αθλητών αλλά και με άλλα μέλη και φορείς της κοινωνίας. Ο σύλλογος πραγματοποιεί τους στόχους του με τη διοργάνωση αθλητικών αγώνων, διαλέξεων, ομιλιών κ.λ.π

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Τελετή Αφής Φλόγας των Special Olympic


floga

Η Φλόγα της Ελπίδας θα ανάψει την Πέμπτη 9 Ιουνίου στον Ιερό Βράχο της Πνύκας, παρουσία υψηλών προσκεκλημένων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, στο πλαίσιο των Special Olympics.
Στις 11.40 η Πρωθιέρεια Ηλιάνα Συμεωνίδου, Αθλήτρια Special Olympics Ρυθμικής Γυμναστικής, θα παραδώσει τη φλόγα στην Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011 και εκείνη με τη σειρά της, στους πρώτους Λαμπαδηδρόμους Έλληνες αθλητές, τον Γιώργο Παπαδόπουλο και τη Γεωργία Γερακάρη.
Αμέσως μετά, η διεθνής ομάδα των Λαμπαδηδρόμων θα ξεκινήσει το ταξίδι της, περνώντας αρχικά μπροστά από την Ακρόπολη, το Θέατρο Ηρώδoυ του Αττικού, το Μουσείο της Ακρόπολης, τους Στύλους του Ολυμπίου Διός, τη Βουλή των Ελλήνων και στη συνέχεια στο Ζάππειο Μέγαρο. Το πρωί της 10ης Ιουνίου, οι Λαμπαδηδρόμοι θα χωριστούν σε τρεις ομάδες και το ταξίδι της Φλόγας της Ελπίδας θα ξεκινήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου