Ο «Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών Α.Μ.Ε.Α» ιδρύθηκε το 2008 στην Θεσσαλονίκη. Σκοπός του συλλόγου είναι η καλυτέρευση της ζωής των αθλητών Α.Μ.Ε.Α, η αποφυγή του κοινωνικού αποκλεισμού τους, η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και η ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των αθλητών αλλά και με άλλα μέλη και φορείς της κοινωνίας. Ο σύλλογος πραγματοποιεί τους στόχους του με τη διοργάνωση αθλητικών αγώνων, διαλέξεων, ομιλιών κ.λ.π

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Πριν μία βδομάδα ανακοίνωσαν τους επιτυχόντες του ...2008!

Μόλις την προηγούμενη Παρασκευή αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ οι πρώτοι προσωρινοί πίνακες επιτυχόντων της περιφέρειας Αττικής του διαγωνισμού για την πρόσληψη Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΑμΕΑ) και άλλων προστατευόμενων κατηγοριών του Νόμου 2643/98 που είχε γίνει το ...2008.

Οι θέσεις που θα καλυφθούν (περίπου 250) θα είναι πολύ λίγες μπροστά στο εκρηκτικό πρόβλημα της ανεργίας που ξεπερνά το 85% για τους ικανούς προς εργασία ανάπηρους. Ακόμα και όσοι ανάπηροι εμφανίζονται στους προσωρινούς πίνακες, με βάση την πάγια τακτική και όπως δείχνει η εμπειρία από προηγούμενους διαγωνισμούς, θα κάνουν να τοποθετηθούν τις θέσεις τους μετά από δυο και τρία χρόνια! Για μια ακόμα φορά, ένα μεγάλο μέρος των αιτήσεων ακυρώθηκαν για καθαρά τυπικούς γραφειοκρατικούς λόγους - ενώ οι υπάλληλοι του ΟΑΕΔ έπαιρναν τις αιτήσεις χωρίς να ενημερώνουν τους ανάπηρους ότι υπάρχει πρόβλημα με την αίτησή τους.
«Φαίνεται ότι το μαγείρεμα των πινάκων για δύο χρόνια έκανε καλά τη δουλειά του», καταγγέλλει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ).
Η ΣΕΑΑΝ καλεί τους ανάπηρους και τις οικογένειές τους να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και να παλέψουν μαζί τηςγια μαζικές προσλήψεις αναπήρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου