Ο «Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών Α.Μ.Ε.Α» ιδρύθηκε το 2008 στην Θεσσαλονίκη. Σκοπός του συλλόγου είναι η καλυτέρευση της ζωής των αθλητών Α.Μ.Ε.Α, η αποφυγή του κοινωνικού αποκλεισμού τους, η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και η ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των αθλητών αλλά και με άλλα μέλη και φορείς της κοινωνίας. Ο σύλλογος πραγματοποιεί τους στόχους του με τη διοργάνωση αθλητικών αγώνων, διαλέξεων, ομιλιών κ.λ.π

Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2011

ΣΤΟ MALMO CUP Η ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΚΟΛΜΠΟΛ ΑΜΕΑ

Στο διεθνές τουρνουά γκόλμπολ, «Malmo Cup» που θα γίνει στην ομώνυμη πόλη, αύριο και την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου, θα λάβει μέρος η εθνική μας ομάδα των γυναικών. Στη διάθεση της ομοσπονδιακής προπονήτριας Μένης Κεσσανοπούλου και του βοηθού της Χριστόφορου Σιζόπουλου, θα βρίσκονται επτά αθλήτριες και συγκεκριμένα οι Κατερίνα Λορέντζου, Θεοδώρα Πασχαλίδου, Βασιλική Αγκό, Μαρία Μπαξεβάνη και Κωνσταντίνα Δρίβα.

Το τουρνουά θα φιλοξενηθεί στην Kulladals Sportsvenue του Μάλμε. Η ελληνική ομάδα βρίσκεται στην Open A Class στην οποία μετέχουν ακόμη τρεις σύλλογοι της Σουηδίας (Hammarby IF, Super BSU, Brukarhuset IF).

«Είναι το τελευταίο τουρνουά πριν από το Προολυμπιακό του Απριλίου, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι το τελευταίο κριτήριο επιλογής για τη συγκρότηση της εθνικής ομάδας. Εκτός των άλλων η ομάδα θα αποκτήσει αγωνιστικές εμπειρίες για να μπορέσει αργότερα μέσα στη χρονιά να διεκδικήσει την παραμονή της στην Α` κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος», είπε η Μένη Κεσσανοπούλου.

Το πρόγραμμα της ελληνικής ομάδας στην πρεμιέρα της διοργάνωσης:

10:35 Brukarhuset IF-ΕΛΛΑΔΑ

13:45 ΕΛΛΑΔΑ-Super BSU

16:10 ΕΛΛΑΔΑ-Hammarby IF

Οι αγώνες κατάταξης θα γίνουν την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου από τις 09:00 έως τις 14:45. Στην αντίστοιχη περσινή διοργάνωση, η εθνική ομάδα των γυναικών είχε κατακτήσει την 5η θέση με συνολικά δύο νίκες σε τέσσερις αγώνες στην Open Class. Η Δρίβα, με οκτώ τέρματα είχε βρεθεί στην 8η θέση του πίνακα των σκόρερ, ενώ από δύο τέρματα είχαν σημειώσει η Στέλλα Ηλιοπούλου και η Γιάννα Λουκοβίτη. Το επίσημο site της διοργάνωσης είναι το:http://www.malmo-open.com/index.php?option=com_content&view=article&id=126:goalball&catid=63&Itemid=301

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου