Ο «Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών Α.Μ.Ε.Α» ιδρύθηκε το 2008 στην Θεσσαλονίκη. Σκοπός του συλλόγου είναι η καλυτέρευση της ζωής των αθλητών Α.Μ.Ε.Α, η αποφυγή του κοινωνικού αποκλεισμού τους, η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και η ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των αθλητών αλλά και με άλλα μέλη και φορείς της κοινωνίας. Ο σύλλογος πραγματοποιεί τους στόχους του με τη διοργάνωση αθλητικών αγώνων, διαλέξεων, ομιλιών κ.λ.π

Πέμπτη, 14 Απριλίου 2011

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας οργανώνουν ΕΣΑΜΕΑ - ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ (Πέμπτη 14/4/2011)


Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.ΑμεΑ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Π.Ο.Σ.Γ.Κ.ΑμεΑ αποφάσισαν να προχωρήσουν σε Συγκέντρωση - Διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, την Πέμπτη 14 Απριλίου 2011, ώρα 10:30 το πρωί, και στη συνέχεια σε Πορεία - Διαμαρτυρίας προς τα Υπουργεία Εσωτερικών & Οικονομικών.

Σε αυτή τη Συγκέντρωση-Πορεία Διαμαρτυρίας καλούνται να συμμετέχουν τα ίδια τα άτομα με βαριές αναπηρίες, οι γονείς τους, οι εργαζόμενοι σε όλες τις δομές του Προνοιακού Συστήματος (δημόσιες και φορείς ανοιχτής και κλειστής περίθαλψης ΑμεΑ μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα) τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Κέντρων και όλοι οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες για αυτήν την κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου