Ο «Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών Α.Μ.Ε.Α» ιδρύθηκε το 2008 στην Θεσσαλονίκη. Σκοπός του συλλόγου είναι η καλυτέρευση της ζωής των αθλητών Α.Μ.Ε.Α, η αποφυγή του κοινωνικού αποκλεισμού τους, η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και η ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των αθλητών αλλά και με άλλα μέλη και φορείς της κοινωνίας. Ο σύλλογος πραγματοποιεί τους στόχους του με τη διοργάνωση αθλητικών αγώνων, διαλέξεων, ομιλιών κ.λ.π

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Διαμαρτυρία στα κολυμβητήρια

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Βόρειας Ελλάδας και οι ενώσεις των προπονητών και των σωματείων κάνουν αύριο Σάββατο στις 9 το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Εθνικό Κολυμβητήριο με βασικό αίτημα να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία των κολυμβητηρίων της Θεσσαλονίκης.
Περίπου 3.000 αθλητές, προπονητές και παράγοντες θα συμμετέχουν στη διαμαρτυρία που...
διοργανώνεται λίγο πριν αρχίσουν οι αγώνες κολύμβησης με τη συμμετοχή αθλητών από την Κεντρική Μακεδονία.
Οι παράγοντες καταγγέλλουν ότι τα κολυμβητήρια της Θεσσαλονικής έχουν αφεθεί στην τύχη τους από την κυβέρνηση, δεν χρηματοδοτούνται με αποτέλεσμα σήμερα να αντιμετωπίζουν τεράστια λειτουργικά προβλήματα. Τα αθλητικά κολυμβητικά κέντρα δεν έχουν διοικήσεις, αφού το υφυπουργείο Αθλητισμού δεν αντικατέστησε όσους παραιτήθηκαν μετά τις εθνικές εκλογές.
Αποτέλεσμα αυτής της απαράδεκτης κατάστασης είναι τα κολυμβητήρια να χρωστούν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε προμηθευτές, ενώ η τελευταία ρύθμιση που επετεύχθη με την εταιρία του φυσικού αερίου για τη θέρμανση των εγκαταστάσεων είναι προσωρινή και το πρόβλημα θα εμφανιστεί και πάλι οξύτερο σε 15 ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου