Ο «Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών Α.Μ.Ε.Α» ιδρύθηκε το 2008 στην Θεσσαλονίκη. Σκοπός του συλλόγου είναι η καλυτέρευση της ζωής των αθλητών Α.Μ.Ε.Α, η αποφυγή του κοινωνικού αποκλεισμού τους, η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και η ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των αθλητών αλλά και με άλλα μέλη και φορείς της κοινωνίας. Ο σύλλογος πραγματοποιεί τους στόχους του με τη διοργάνωση αθλητικών αγώνων, διαλέξεων, ομιλιών κ.λ.π

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Ημερίδα με θέμα «Ο Ειδικός Αθλητισμός : Χθες …Σήμερα …Αύριο …»,

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα «Ο Ειδικός Αθλητισμός : Χθες …Σήμερα …Αύριο …», που διοργάνωσε ο σύλλογος μας, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης, το πρωί της Κυριακής 28 Νοεμβρίου 2010.





Στην εκδήλωση μίλησαν οι: 1) ο Δρ Άγγελος Ροδαφηνός, Δ\ντής Ψυχολογίας στο City College αναπτύσσοντας το θέμα: «Οι ηλίθιοι είναι ανίκητοι», 2) ο Γιώργος Στεφανάτος, βετεράνος κολυμβητής και παραολυμπιαονίκης της Σεούλ μίλησε για το «χθές» του ειδικού αθλητισμού, 3) οι Σάκης Κωστάρης (υπεύθυνος επικοινωνίας Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής) και Αλέξανδρος Ταξιλδάρης (αργυρός παραολυμπιονίκης), μίλησαν για το «σήμερα» του ειδικού αθλητισμού και 4) ο Γεώργιος Μαθάς, προπονητής κολύμβησης και υπεύθυνος ανάπτυξης αθλητισμού ΑΜΕΑ Β. Ελλάδας μίλησε για το «αύριο» και για τις προοπτικές του ειδικού αθλητισμού. Στον τελευταίο ως φόρο τιμής για τη συμβολή του στον ειδικό αθλητισμό του δόθηκε, ως ελάχιστο δώρο από καρδιάς, ανθολόγιο με ευχές από όλους τους συνεργάτες και τους αθλητές. Με μεγάλη συγκίνηση του απεύθυναν ένα μεγάλο ευχαριστώ ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας, κος Χαρίλαος Καραγκιοζίδης και η Ταμίας μας Ελένη Συνοδάκη, γονείς ατόμων με αναπηρία.






Ο πλούσιος μπουφές και τα αναψυκτικά που προσφέρθηκαν στην εκδήλωση ήταν χορηγία του Διαμαντής Catering, μόνιμου αρωγού και συμπαραστάτη στις εκδηλώσεις μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου