Ο «Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών Α.Μ.Ε.Α» ιδρύθηκε το 2008 στην Θεσσαλονίκη. Σκοπός του συλλόγου είναι η καλυτέρευση της ζωής των αθλητών Α.Μ.Ε.Α, η αποφυγή του κοινωνικού αποκλεισμού τους, η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και η ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των αθλητών αλλά και με άλλα μέλη και φορείς της κοινωνίας. Ο σύλλογος πραγματοποιεί τους στόχους του με τη διοργάνωση αθλητικών αγώνων, διαλέξεων, ομιλιών κ.λ.π

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Μεγάλη εκδήλωση του Συλλόγου για την παγκόσμια ημέρα αφιερωμένη στους ανθρώπους με αναπηρίες στο Μέγαρο Μουσικής

Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου (και ώρα 7:00 το απόγευμα) ο Σύλλογος ΑμεΑ Ναυπακτίας & Δωρίδας «ΑΛΚΥΟΝΗ» διοργανώνει συναυλία – με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών – στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα Μητρόπουλου), με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου παγκόσμια ημέρα αφιερωμένη των ανθρώπων με αναπηρίες.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την Μικτή Χορωδία Ναυπάκτου πλαισιωμένη από τους Σωτήρη Δογάνη και Σοφία Μιχαηλίδου υπό την διεύθυνση του Todor Kabakchiev. Επίσης θα συμμετάσχουν φιλικά οι γνωστοί καλλιτέχνες Νότης Μαυρουδής, Παναγιώτης Μάργαρης, Αναστασία Μουτσάτσου, Γιάννης Σπανός, Ελένη Δήμου και η Μαίρη Λίντα. (Η συμμετοχή όλων στην εκδήλωση είναι αφιλοκερδής, ενώ την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Κώστας Κωτούλας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου