Ο «Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών Α.Μ.Ε.Α» ιδρύθηκε το 2008 στην Θεσσαλονίκη. Σκοπός του συλλόγου είναι η καλυτέρευση της ζωής των αθλητών Α.Μ.Ε.Α, η αποφυγή του κοινωνικού αποκλεισμού τους, η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και η ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των αθλητών αλλά και με άλλα μέλη και φορείς της κοινωνίας. Ο σύλλογος πραγματοποιεί τους στόχους του με τη διοργάνωση αθλητικών αγώνων, διαλέξεων, ομιλιών κ.λ.π

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

ΣΤΙΒΟΣ ΑμΕΑ - Η σύνθεση της Εθνικής για το Παγκόσμιο

Τη σύνθεση της Εθνικής ομάδας που θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου ΑμΕΑ το οποίο θα διεξαχθεί από 21-30 Ιανουαρίου στη Ν. Ζηλανδία, ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία.

Η ελληνική ομάδα αποτελείται από συνολικά 32 αθλητές και αθλήτριες μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν οι Παραολυμπιονίκες του Πεκίνου Αλεξάνδρα Δήμογλου, Πασχάλης Σταθελάκος, Ανθή Καραγιάννη, Αθανάσιος Μπαράκας, Σεζόν Φερνάντεζ, Μαρία Σταματουλά και Αναστάσιος Τσίου. Οι αθλητές που θα κατακτήσουν την 1η ή τη 2η θέση σε κάθε αγώνισμα, θα «σφραγίσουν» για τη χώρα μας το εισιτήριο της πρόκρισης για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου