Ο «Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών Α.Μ.Ε.Α» ιδρύθηκε το 2008 στην Θεσσαλονίκη. Σκοπός του συλλόγου είναι η καλυτέρευση της ζωής των αθλητών Α.Μ.Ε.Α, η αποφυγή του κοινωνικού αποκλεισμού τους, η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και η ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των αθλητών αλλά και με άλλα μέλη και φορείς της κοινωνίας. Ο σύλλογος πραγματοποιεί τους στόχους του με τη διοργάνωση αθλητικών αγώνων, διαλέξεων, ομιλιών κ.λ.π

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Συνέντευξη Τύπου Π.Ο.Β.Α & Ε.Σ.Α.μεΑ. : Οι φορείς των ΑμεΑ στον «Καλλικράτη»

Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης θα παραχωρήσει η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Βορείου Αιγαίου (Π.Ο.Β.Α) και ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) κ. Ιωάννης Βαρδακαστάνης, την Τρίτη 25 Ιανουαρίου και ώρα 1.00 μ.μ., στο Ξενοδοχείο «Morning Star» στην Χίο.
Κεντρικό θέμα της συνέντευξης Τύπου θα είναι οι αλλαγές στη σχέση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των φορέων ΑμεΑ στο πλαίσιο της Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ε.Σ.Α.μεΑ. θα έχει τις ακόλουθες συναντήσεις:

- Τρίτη 25/1 στις 10.30 π.μ., με τον Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Κωνσταντίνο Γανιάρη, στον οποίο θα γνωστοποιηθούν οι σκοποί και οι στόχοι της Ομοσπονδίας, καθώς και τα προβλήματα των Ατόμων με Αναπηρία της περιφέρειας.
- 11.30 π.μ. συνάντηση με το Δήμαρχο Χίου κ. Πολύδωρο Λαμπρινούδη, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Άτομα με Αναπηρία στο Δήμο Χίου και τις αλλαγές που έχει επιφέρει η διοικητική μεταρρύθμιση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
- 13.00 μ.μ. συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Morning Star».
- 2.00 μ.μ. γεύμα και κοπή πίτας της Ομοσπονδίας για το 2011.
- 5.30 μ.μ. ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας θα αναπτύξει το θέμα «Διοικητική μεταρρύθμιση και Άτομα με Αναπηρία», με το οποίο και θα αρχίσει η συνεδρίαση του Δ.Σ.

αναδημοσίευση από http://www.esaea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου