Ο «Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών Α.Μ.Ε.Α» ιδρύθηκε το 2008 στην Θεσσαλονίκη. Σκοπός του συλλόγου είναι η καλυτέρευση της ζωής των αθλητών Α.Μ.Ε.Α, η αποφυγή του κοινωνικού αποκλεισμού τους, η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και η ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των αθλητών αλλά και με άλλα μέλη και φορείς της κοινωνίας. Ο σύλλογος πραγματοποιεί τους στόχους του με τη διοργάνωση αθλητικών αγώνων, διαλέξεων, ομιλιών κ.λ.π

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΝΑ ΒΑΘΜΙΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: Προγράμματα & Εφαρμογές

Εισηγητής: Δρ. Αλευριάδου Αναστασία

Σε ποιους απευθύνεται:
Το σεμινάριο απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα ειδικών εκπαιδευτικών ειδικής και γενικής αγωγής, γονέων και επαγγελματιών (ψυχολόγων, λογοθεραπευτών, εργοθεραπευτών, παιδοψυχιάτρων, βρεφονηπιοκόμων, φυσικοθεραπευτών, κοινωνικών λειτουργών, νοσηλευτών και άλλων σχετικών ειδικοτήτων) που ασχολούνται με τη μετάβαση και εκπαίδευση παιδιών και εφήβων με ειδικές ανάγκες.

Σκοπός:
Το σεμινάριο εστιάζει στην έννοια της μετάβασης των ΑΜΕΑ (α. από το νηπιαγωγείο στο δημοτικό σχολείο, β. από τη Πρωτοβάθμια εκπαίδευση στη δευτεροβάθμια προεπαγγελματική και επαγγελματική κατάρτιση, και γ. από το σχολείο στην αγορά εργασίας). Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην ανάλυση σχετικών σχετικές δραστηριοτήτων και εφαρμογών.

ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Ημερομηνία, ώρες και τόπος διεξαγωγής
Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011
Ώρα προσέλευσης: 09.30 π.μ. - 10.30 π.μ.
Ώρες διεξαγωγής: 10.30 π.μ. - 15.30 μ.μ.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης (μέγαρο Μπίλλη) στην Πλατεία στη Θεσσαλονίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου