Ο «Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών Α.Μ.Ε.Α» ιδρύθηκε το 2008 στην Θεσσαλονίκη. Σκοπός του συλλόγου είναι η καλυτέρευση της ζωής των αθλητών Α.Μ.Ε.Α, η αποφυγή του κοινωνικού αποκλεισμού τους, η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και η ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των αθλητών αλλά και με άλλα μέλη και φορείς της κοινωνίας. Ο σύλλογος πραγματοποιεί τους στόχους του με τη διοργάνωση αθλητικών αγώνων, διαλέξεων, ομιλιών κ.λ.π

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010

ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΚΟΛΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΔΑ 2010

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε απο κοντά και ενισχύσετε τις προσπάθειες των αθλητών με προβλήματα όρασης που θα συμμετάσχουν στο σημαντικότερο τουρνουά του αθλήματος στην Ελλάδα!!!
Η σημαντικότερη διοργάνωση του αθλήματος στην Ελλάδα, φέτος για 8η φορά θα διεξαχθεί στις 30 και 31 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις του ΚΑΠΠΑ 2000 στην Περαία Θεσσαλονίκης. Το goalball, το θεαματικότερο παραολυμπιακό άθλημα παίζεται αποκλειστικά απο άτομα με ολική ή μερική απώλεια όρασης. Στο Τουρνουά θα λάβουν μέρος οι ομάδες ΑΣΠΤ ΑΘΗΝΑΣ, ΑΣΤ ΟΜΗΡΟΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΚΟΣΟΒΟ,KOROLEV ΜΟΣΧΑΣ, ΤΣΕΧΙΑ και ο διοργανωτής ΑΣΤ ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ. Ο σύλλογος μας στηρίζει αυτήν την διοργάνωση προσφέροντας αναψυκτικά και νερά στους αθλητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου