Ο «Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών Α.Μ.Ε.Α» ιδρύθηκε το 2008 στην Θεσσαλονίκη. Σκοπός του συλλόγου είναι η καλυτέρευση της ζωής των αθλητών Α.Μ.Ε.Α, η αποφυγή του κοινωνικού αποκλεισμού τους, η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και η ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των αθλητών αλλά και με άλλα μέλη και φορείς της κοινωνίας. Ο σύλλογος πραγματοποιεί τους στόχους του με τη διοργάνωση αθλητικών αγώνων, διαλέξεων, ομιλιών κ.λ.π

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Στο Ρίο ντε Τζανέιρο τρεις αθλητές του στίβου και ισάριθμοι της κολύμβησης

Στους διεθνείς αγώνες στίβου και κολύμβησης Loterias Caixa 2010 που θα διεξαχθούν το τριήμερο 22-24 Οκτωβρίου στο Ρίο ντε Τζανέιρο θα λάβει μέρος η Ελλάδα μετά από πρόσκληση της Παραολυμπιακής Επιτροπής της Βραζιλίας.

Τα ελληνικά χρώματα θα εκπροσωπήσουν τρεις αθλητές της κολύμβησης και ισάριθμοί του στίβου, οι οποίοι επιλέχθηκαν από τους διοργανωτές λαμβάνοντας προσωπική πρόσκληση. Πρόκειται για τους Γιώργο Καπελλάκη (κολύμβηση), Αριστείδη Μακροδημήτρη (κολύμβηση), Νίκο Τσότρα (κολύμβηση), Αριστοτέλη Μαρίνο (στίβος), Αλέξανδρο Κωνσταντινίδη (στίβος) και Πασχάλη Σταθελάκο (στίβος). Αρχηγός αποστολής (team manager) θα είναι ο Σάκης Κωστάρης, ενώ χρέη συνοδών θα έχουν οι Σάββας Αγιομυργιανάκης και Γεωργία Μακροδημήτρη.


Οι διεθνείς αγώνες στίβου και κολύμβησης Loterias Caixa στο Ρίο ντε Τζανέιρο διοργανώνονται για τέταρτη συνεχή φορά από την Παραολυμπιακή Επιτροπή της Βραζιλίας στις εγκαταστάσεις όπου θα διεξαχθούν και οι Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες του 2016. Μεταδίδονται δε τηλεοπτικά σε όλη τη Λατινική Αμερική.

Να σημειωθεί ότι η συνολική δαπάνη για τη μετάβαση, διαμονή και διατροφή της αποστολής στο Ρίο ντε Τζανέιρο καλύπτονται από την Παραολυμπιακή Επιτροπή της Βραζιλίας. Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 19 Οκτωβρίου 2010 και θα επιστρέψει στις 25 Οκτωβρίου 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου