Ο «Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών Α.Μ.Ε.Α» ιδρύθηκε το 2008 στην Θεσσαλονίκη. Σκοπός του συλλόγου είναι η καλυτέρευση της ζωής των αθλητών Α.Μ.Ε.Α, η αποφυγή του κοινωνικού αποκλεισμού τους, η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και η ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των αθλητών αλλά και με άλλα μέλη και φορείς της κοινωνίας. Ο σύλλογος πραγματοποιεί τους στόχους του με τη διοργάνωση αθλητικών αγώνων, διαλέξεων, ομιλιών κ.λ.π

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Επαναλειτούργησε ο σύλλογος "Νομαρχιακή ΑμεΑ Καβάλας" μετά από εννέα χρόνια

Επαναλειτούργησε ο σύλλογος "Νομαρχιακή ΑμεΑ Καβάλας" μετά από εννέα χρόνια. Ο σύλλογος συγκεντρώνει τις αναπηρίες όλων των κλάδων και στόχο έχει την προώθηση των προβλημάτων, προκειμένου να αναζητείται η κατάλληλη λύση.

"Ο σύλλογος αυτός δημιουργήθηκε το 2001 όμως παρέμεινε ανενεργός. Αποφασίσαμε πρόσφατα να τον ενεργοποιήσουμε και για αυτό συγκεντρωθήκαμε όλοι μαζί, κάναμε εκλογές, αναδείξαμε το ΔΣ και αρχίζουμε δυναμικά την καταγραφή των προβλημάτων των αναπήρων", τόνισε ο πρόεδρος της Νομαρχιακής ΑμεΑ Μάκης Κρεμμύδας. Ο ίδιος ανέφερε ότι ο σύλλογος αυτός είναι δευτεροβάθμιο όργανο για αυτό και μέλη του είναι εκπρόσωποι συλλόγων αναπήρων. Για παράδειγμα, συμμετέχουν μέλη από τον σύλλογο παραπληγικών, κωφών, τυφλών, σκλήρυνσης κατά πλάκας, διαβητικών, νεφροπαθών, γονείς παιδιών με αναπηρία κτλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου