Ο «Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών Α.Μ.Ε.Α» ιδρύθηκε το 2008 στην Θεσσαλονίκη. Σκοπός του συλλόγου είναι η καλυτέρευση της ζωής των αθλητών Α.Μ.Ε.Α, η αποφυγή του κοινωνικού αποκλεισμού τους, η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και η ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των αθλητών αλλά και με άλλα μέλη και φορείς της κοινωνίας. Ο σύλλογος πραγματοποιεί τους στόχους του με τη διοργάνωση αθλητικών αγώνων, διαλέξεων, ομιλιών κ.λ.π

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Στήριξη στους υποψηφίους αμεα των Δημοτικών & Νομαρχιακών Εκλογών

Κατόπιν επικοινωνίας με τους φορείς – μέλη της στην Επικράτεια, η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τους υποψηφίους με αναπηρία στις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2010, ανά Περιφέρεια.

Σε μια περίοδο που οι φτωχότεροι των φτωχών αυτής της χώρας, τα άτομα με αναπηρία και οι οικογένειές τους σπαράζουν υπό την απειλή νέων περικοπών και εκτεταμένων ανάλογων μέτρων για την κάλυψη του δημοσιονομικού ελλείμματος, το εθνικό αναπηρικό κίνημα καλεί όλους τους πολίτες να στηρίξουν τους υποψηφίους με αναπηρία, δίνοντάς τους την ευκαιρία να συμμετάσχουν ενεργά στα κέντρα λήψης αποφάσεων και τα πολιτικά δρώμενα της χώρας.

Η Συνομοσπονδία καλεί όλους τους ψηφοφόρους να συμβάλλουν με την ψήφο τους στον πολυετή και επίμονο αγώνα μας για να πάρει σάρκα και οστά η αρχή «τίποτα για τα άτομα με αναπηρία, χωρίς τα άτομα με αναπηρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου