Ο «Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών Α.Μ.Ε.Α» ιδρύθηκε το 2008 στην Θεσσαλονίκη. Σκοπός του συλλόγου είναι η καλυτέρευση της ζωής των αθλητών Α.Μ.Ε.Α, η αποφυγή του κοινωνικού αποκλεισμού τους, η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και η ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των αθλητών αλλά και με άλλα μέλη και φορείς της κοινωνίας. Ο σύλλογος πραγματοποιεί τους στόχους του με τη διοργάνωση αθλητικών αγώνων, διαλέξεων, ομιλιών κ.λ.π

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Eκδήλωση του Συλλόγου «Αρωγή»

Γλέντι, φαΐ, ποτό, αλλά και προβληματισμός για τα προβλήματα του χώρου στη χθεσινοβραδινή συγκέντρωση-συνεστίαση που διοργάνωσε άψογα και με επιτυχία ο Σύλλογος ΑμΕΑ «Αρωγή» στο Φρούριο.

Αναφερόμενος στα αιτήματα των ατόμων με αναπηρία ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κώστας Αναγνωστόπουλος υπογράμμισε τα θέματα της προσβασιμότητας και της δημιουργίας μίας στέγης υποστηριζόμενης διαβίωσης για τα παιδιά με νοητική υστέρηση στο νομό, έργο που - όπως είπε - είναι υλοποιήσιμο, θα χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ και έχουν κατατεθεί οι σχετικές μελέτες στο Δήμο. «Είναι ένα μεγάλο εγχείρημα που αν πραγματοποιηθεί θα δώσει μεγάλη ανάσα και ελπίδα αλλά και ένα τέλος στην αγωνία των γονέων για το τι θα απογίνουν τα παιδιά τους όταν αυτοί φύγουν από τη ζωή», τόνισε ο κ. Αναγνωστόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου