Ο «Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών Α.Μ.Ε.Α» ιδρύθηκε το 2008 στην Θεσσαλονίκη. Σκοπός του συλλόγου είναι η καλυτέρευση της ζωής των αθλητών Α.Μ.Ε.Α, η αποφυγή του κοινωνικού αποκλεισμού τους, η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και η ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των αθλητών αλλά και με άλλα μέλη και φορείς της κοινωνίας. Ο σύλλογος πραγματοποιεί τους στόχους του με τη διοργάνωση αθλητικών αγώνων, διαλέξεων, ομιλιών κ.λ.π

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Το πρόγραμμα και τη φόρμα συμμετοχής στην Ημερίδα « Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ ΣΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΑ»

Ο Δ/ντης Σπουδών Π.Ε του υπ. Παιδείας Κώστας Παπαχρήστος εξέδωσε την ακόλουθη εγκύκλιο:

Σας κοινοποιούμε το πρόγραμμα και τη φόρμα συμμετοχής στην Ημερίδα « Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ ΣΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΑ», η οποία θα γίνει στο Αμφιθέατρο ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010 , 9:30π.μ. -2:30 μ.μ. και παρακαλούμε να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί.


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Στην ημερίδα αυτή θα γίνει παρουσίαση των δραστηριοτήτων, των υποδομών Τεχνολογιών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, του υλικού και των εφαρμογών του έργου ENFORA.

Επίσης θα γίνει μία σειρά εισηγήσεων από εξειδικευμένους επιστήμονες, καθηγητές πανεπιστημίου και από το παιδαγωγικό ινστιτούτο για την ανάδειξη των δυνατοτήτων της ηλεκτρονικής μάθησης στην εκπαίδευση των ατόμων με ειδικές ανάγκες και αφετέρου των προσαρμογών και των απαραίτητων προδιαγραφών ώστε να γίνει η μάθηση κατάλληλη για κάθε ξεχωριστή αναπηρία.

Προσκαλούμε τους εκπαιδευτικούς να γνωρίσουν τις εφαρμογές των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών στη εκπαιδευτική πράξη και να αναπτυχθεί ένας διάλογος μεταξύ της εκπαιδευτικής κοινότητας και της έρευνας.

περισσότερα http://www.esos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου