Ο «Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών Α.Μ.Ε.Α» ιδρύθηκε το 2008 στην Θεσσαλονίκη. Σκοπός του συλλόγου είναι η καλυτέρευση της ζωής των αθλητών Α.Μ.Ε.Α, η αποφυγή του κοινωνικού αποκλεισμού τους, η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και η ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των αθλητών αλλά και με άλλα μέλη και φορείς της κοινωνίας. Ο σύλλογος πραγματοποιεί τους στόχους του με τη διοργάνωση αθλητικών αγώνων, διαλέξεων, ομιλιών κ.λ.π

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΑΜΕΑ IPC 2011- ΝΕΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ

Με γνώμονα τη μείωση του προϋπολογισμού -σε σχέση με αυτόν του 2009-της ΕΑΟΜ.ΑμεΑ. και της γενικότερης οικονομικής αβεβαιότητας που επικρατεί,το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας αποφάσισε στην 25η συνεδρίαση του, την αναπροσαρμογή των κριτηρίων πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου 2011. Αναλυτικά:

•Αθλητές/ τριες με Α’ όριο και έως 8η θέση στην Παγκόσμια Κατάταξη (όπως αυτή αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της IPC στις 22.09.2010) ανεξαρτήτου αριθμού χωρών.
•Αθλητές/τριες με Β’ όριο και έως 8η θέση στην Παγκόσμια Κατάταξη (όπως αυτή αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της IPC στις 22.09.2010) ανεξαρτήτου αριθμού χωρών.
•Αθλητές/τριες της κατηγορίας 20 (νοητική αναπηρία) που κατέχουν από 1η έως και 8η θέση σύμφωνα με τα αποτελέσματα των Παγκοσμίων Αγώνων INAS 2009 (λόγω απουσίας Παγκόσμιας Κατάταξης) .
•Αθλητές/τριες με πρόσκληση συμμετοχής (bipartite) από την IPC και οι οποίοι καταλαμβάνουν μέχρι την 8η θέση στην Παγκόσμια Κατάταξη όπως αυτή αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της IPC στις 22.09.2010 και σύμφωνα με τα αποτελέσματα των Παγκόσμιων αγώνων INAS-FID 2009
•Τέλος με πρόσκληση συμμετοχής (bipartite) από την IPC, οι αθλητές Δημόγλου, Καλόγερος και Ναλμπάντης (1η έως 8η θέση στους Παραολυμπιακούς αγώνες ΠΕΚΙΝΟ 2008).
Οι θέσεις όσων αθλητών/ τριών δε συμμετάσχουν τελικά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα δεν θα αναπληρωθούν από άλλους αθλητές/τριες. Σε περίπτωση που ένας αθλητής δεν ακολουθεί το πρόγραμμα του ή τραυματιστεί και η φυσική του κατάσταση μειωθεί, η Ομοσπονδία έχει το δικαίωμα να ακυρώσει τη συμμετοχή του.

Η λίστα με τους αθλητές που θα συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου 2011 στη Νέα Ζηλανδία θα αναρτηθεί στο άμεσο μέλλον και μετά την αποδοχή της συμμετοχής εκ μέρους των αθλητών που έχουν προκριθεί σύμφωνα με τα παραπάνω κριτήρια πρόκρισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου