Ο «Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών Α.Μ.Ε.Α» ιδρύθηκε το 2008 στην Θεσσαλονίκη. Σκοπός του συλλόγου είναι η καλυτέρευση της ζωής των αθλητών Α.Μ.Ε.Α, η αποφυγή του κοινωνικού αποκλεισμού τους, η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και η ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των αθλητών αλλά και με άλλα μέλη και φορείς της κοινωνίας. Ο σύλλογος πραγματοποιεί τους στόχους του με τη διοργάνωση αθλητικών αγώνων, διαλέξεων, ομιλιών κ.λ.π

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Εκδήλωση εθελοντικών οργανώσεων Θεσσαλονίκης (Σάββατο 4/12/10)

Διεθνής Ημέρα Εθελοντισμού – μια διαφορετική πρόταση για τη Θεσσαλονίκη
Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010, στην πλατεία Αριστοτέλους, από τις 12.00 μέχρι της 15.00 οι..εθελοντικές οργανώσεις της Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσουν δράσεις και προτάσεις για μια άλλη πόλη, ενταγμένες στη Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού.
Παιχνίδια δρόμου, ερωτηματολόγια για τον εθελοντισμό και ζωγραφική καθώς και μουσική για τρεις ώρες στο κέντρο της πόλης. Γνωρίστε τις εθελοντικές ομάδες και οργανώσεις, τη δράση και τις προτάσεις τους.
Αναπηρία σήμερα, ΑΡΣΙΣ, Διεθνή Γυμνή Ποδηλατοδρομία, Δίκτυο Κινήσεων Θεσσαλονίκης, Δράση για την άγρια ζωή, Εθελοντική Εργασία Θεσσαλονίκης, Ελληνικό Κέντρο Περίθαλψης Άγριων Ζώων, Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρία, 'Ενωση για τα δικαιώματα των πεζών, Ηνωμένες κοινωνίες των Βαλκανίων, ΟικοΚοινωνία, Όμιλος UNESCO Νέων Θεσσαλονίκης, Παιδιά εν δράσει, Ποδηλάτες Θεσσαλονίκης, Σώμα Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών Θεσσαλονίκης Ε.Ε.Σ. , Σχεδία στην πόλη, Φίλοι πράσινου Θεσσαλονίκης, Φίλοι του δάσους, ΧΑΝΘ, PRAKSIS, Youthnet Hellas, 11ο Σ. Προσκόπων Αναλήψεως, 7ο Σ. Αεροπροσκόπων Μετεώρων.
Για επικοινωνία- πληροφορίες: Μπάμπης Παπαϊωάννου, τηλ. 6977 328701, Πέρη Κουράκλη 6973 990556 ή στο http://facebook.com/ethelontismos.politismos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου