Ο «Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών Α.Μ.Ε.Α» ιδρύθηκε το 2008 στην Θεσσαλονίκη. Σκοπός του συλλόγου είναι η καλυτέρευση της ζωής των αθλητών Α.Μ.Ε.Α, η αποφυγή του κοινωνικού αποκλεισμού τους, η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και η ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των αθλητών αλλά και με άλλα μέλη και φορείς της κοινωνίας. Ο σύλλογος πραγματοποιεί τους στόχους του με τη διοργάνωση αθλητικών αγώνων, διαλέξεων, ομιλιών κ.λ.π

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Σήμερα οι βραβεύσεις του ΠΣΑΤ

Πραγματοποιείται σήμερα (18:30) η τελετή απονομής των βραβείων του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου. Τα μέλη του πανελλήνιου συνδέσμου αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) ψήφισαν, έγινε η καταμέτρηση των ψήφων, αναδείχθηκαν οι τρεις πρώτοι και σήμερα θα ανακοινωθούν στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Πέρα από τα βασικά βραβεία και τις ειδικές βραβεύσεις, θα δοθούν και τιμητικές διακρίσεις. Ανάμεσα στα τιμώμενα πρόσωπα είναι ο Σπύρος Γιαννιώτης, ο γιατρός και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Λάκης Νικολάου, αλλά και όσοι εμπλέκονται στο φιλανθρωπικό αγώνα του Ολυμπιακού με τους φίλους του Ζιντάν και του Ρονάλντο. Το βραβείο θα παραλάβει ο Κριστιάν Καρεμπέ. Οι υποψήφιοι στις βασικές κατηγορίες για ανάδειξή τους σε κορυφαίους αθλητές στην Ελλάδα για το 2010, είναι οι ακόλουθοι:

ΑΘΛΗΤΕΣ: Ηλίας Ηλιάδης (Τζούντο), Λευτέρης Κοσμίδης (Γυμναστική), Βλάσης Μάρας (Γυμναστική).
ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ: Βάσω Μιλούση (Γυμναστική), Ιουλιέτα Μπουκουβάλα (Τζούντο), Αλεξάνδρα Τσιάβου (Κωπηλασία).
ΟΜΑΔΕΣ: Αθηναϊκός (Μπάσκετ γυναικών), Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου ανδρών, Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης (Υδατοσφαίριση γυναικών).
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Γιώργος Αγγέλου (Γυμναστική), Τζώρτζης Δικαιουλάκος (Μπάσκετ), Αλεξία Καμένου (Υδατοσφαίριση).
ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ: Παύλος Μάμαλος (Άρση Βαρών), Ευστράτιος Νικολαΐδης (Στίβος), Χρίστος Ταμπαξής (Κολύμβηση).
ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ: Θεοδώρα Μουτσίου (Σκοποβολή), Μαρία Σταματουλά (Στίβος), Μαρία Τσάκωνα (Κολύμβηση).

Ειδικές βραβεύσεις

Το έπαθλο Αθλητικής Προσφοράς και Ήθους ΟΠΑΠ ΑΕ θα απονεμηθεί στους Στέλιο Γιαννακόπουλο, για τη 17χρονη προσφορά του στο ποδόσφαιρο και Γιώργο Καραγκούνη, που ξεπέρασε τις 100 συμμετοχές στην εθνική ομάδα. Το έπαθλο «Ευ αγωνίζεσθαι» θα απονεμηθεί στον Στέλιο Καζάζη, προπονητή της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, που προστάτευσε το συνάδελφό του, του Ολυμπιακού, Άντερς Κρίστιανσον, από ακραίες συμπεριφορές οπαδών.

Το έπαθλο Κοινωνικής και Αθλητικής Προσφοράς, στις τρίδυμες αθλήτριες της Συγχρονισμένης Κολύμβησης, Βασιλική-Παγώνα, Άννα-Μαρία και Ειρήνη-Μαρίνα Αλεξανδρή.

Ειδικές βραβεύσεις θα δοθούν, ακόμη, στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες που κατέκτησαν μετάλλια στους 1ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, στη Σιγκαπούρη και συγκεκριμένα στους Μιχάλη Ναστόπουλο και Απόστολο Λαμπρίδη (ασημένιο μετάλλιο στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου), Ζωή Παρασκευοπούλου (ασημένιο μετάλλιο στο διπλό μικτό, μαζί με τον Σλοβένο Ράι, στην Τοξοβολία), Λυδία Νταλαμάγκα και Ελένη Διαμαντή (χάλκινο μετάλλιο στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου), Θοδωρή Χρυσανθόπουλο (χάλκινο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ) και στους Σπύρο Παναγιωταρά, Θόδωρο Τσιλούλη, Μανώλη Τσελεντάκη και Λάμπρο Βλάχο (χάλκινο μετάλλιο στο μπάσκετ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου