Ο «Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών Α.Μ.Ε.Α» ιδρύθηκε το 2008 στην Θεσσαλονίκη. Σκοπός του συλλόγου είναι η καλυτέρευση της ζωής των αθλητών Α.Μ.Ε.Α, η αποφυγή του κοινωνικού αποκλεισμού τους, η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και η ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των αθλητών αλλά και με άλλα μέλη και φορείς της κοινωνίας. Ο σύλλογος πραγματοποιεί τους στόχους του με τη διοργάνωση αθλητικών αγώνων, διαλέξεων, ομιλιών κ.λ.π

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Κρούσματα εκμετάλλευσης του ονόματός του καταγγέλλει "Το Χαμόγελο του Παιδιού", στη Θεσσαλονίκη

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού, τις τελευταίες ημέρες αναφέρθηκε η περίπτωση δύο ανδρών, ηλικίας περίπου 30-35 ετών, οι οποίοι μπαίνουν σε καταστήματα της Θεσσαλονίκης, παριστάνοντας εκπροσώπους του Χαμόγελου του Παιδιού και κρατώντας ένα κουτί, υποστηρίζουν πως κάνουν έρανο υπέρ του. Επίσης, πολίτες έχουν αναφέρει ότι δύο άνδρες φέρουν αφίσα του Οργανισμού και μοιράζουν κουπόνια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, για την υπόθεση αυτή είναι ενήμερη τόσο η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης όσο και η Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης και διεξάγονται έρευνες.

Με αφορμή αυτά τα περιστατικά, "Το Χαμόγελο του Παιδού" διαψεύδει ρητά και κατηγορηματικά οποιαδήποτε ανάμειξή του σε κάθε ανάλογη ενέργεια, καθώς οι χρηματικές δωρεές για την ενίσχυση των σκοπών του γίνονται μόνο με κατάθεση σε συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό, στα γραφεία ή στους χώρους του κι όχι με έρανο.

Ο Οργανισμός καλεί τους πολίτες να αναφέρουν τυχόν παρόμοια περιστατικά είτε στα τηλέφωνά του (Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056, Αθήνα 2103306140, Θεσσαλονίκη 2310 250160) είτε στις κατά τόπους Αστυνομικές Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου