Ο «Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών Α.Μ.Ε.Α» ιδρύθηκε το 2008 στην Θεσσαλονίκη. Σκοπός του συλλόγου είναι η καλυτέρευση της ζωής των αθλητών Α.Μ.Ε.Α, η αποφυγή του κοινωνικού αποκλεισμού τους, η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και η ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των αθλητών αλλά και με άλλα μέλη και φορείς της κοινωνίας. Ο σύλλογος πραγματοποιεί τους στόχους του με τη διοργάνωση αθλητικών αγώνων, διαλέξεων, ομιλιών κ.λ.π

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Πρόγραμμα μαθημάτων Συλλόγου Πορεία

O Σύλλογος Πορεία απο το 2009 πρωτοπορεί στο χώρο των Α.με.Α και του πολιτισμού. Μέσα απο την τέχνη φροντίζει την κοινωνική ένταξη και αποκατάσταση των Α.με.Α.
Οι αρχές του συλλόγου είναι πρωτοπόρες στα ελληνικά δεδομένα γιατί εφαρμόζουν την μέθοδο art science rehab σύμφωνα με την οποία μέσα απο όλες τις μορφές τέχνης , φυσικής άσκησης και ψυχικής υγιεινής φροντίζουν για την βελτίωση του ψυχοσωματικού πεδίου του ατόμου με αναπηρία ολοκληρώνοντας την πλήρη κοινωνική του ένταξη.
Στον Σύλλογό μας , άτομα με αναπηρία και χωρίς αναπηρία συμμετέχουν σε κοινά προγράμματα και δράσεις τα οποία συμβάλουν με την νοοτροπία της κοινής ομάδας σε ένα αποτέλεσμα ολοκληρωτικής κοινωνικοποίησης (π.χ. θέατρο, χορός, ζωγραφική, γυμναστική, ψυχολογία κτλ).
Με την λήξη κάθε προγράμματος -περιόδου γίνεται παρουσίαση του έργου στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Στο συλλογό μας υπάρχουν τα εξής μαθήματα καθημερινά 20.00-22.00 στην διεύθυνση Εθν.Αντιστάσεως – Θησέως 8 Φοίνικας Θεσσαλονίκη

Πρόγραμμα Συλλόγου
Δευτέρα : Κατασκεύες-Κόσμημα
Τρίτη : Σύγχρονος Χορός
Τετάρτη : Εικαστική Ψυχοθεραπεία (Ζωγραφική)
Πέμπτη : Chi-Gung (Yoga)
Παρασκευή :Ομαδική Ψυχοθεραπεία

Σας περιμένουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου