Ο «Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών Α.Μ.Ε.Α» ιδρύθηκε το 2008 στην Θεσσαλονίκη. Σκοπός του συλλόγου είναι η καλυτέρευση της ζωής των αθλητών Α.Μ.Ε.Α, η αποφυγή του κοινωνικού αποκλεισμού τους, η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και η ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των αθλητών αλλά και με άλλα μέλη και φορείς της κοινωνίας. Ο σύλλογος πραγματοποιεί τους στόχους του με τη διοργάνωση αθλητικών αγώνων, διαλέξεων, ομιλιών κ.λ.π

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Με μαζική συμμετοχή των επαγγελματιών Αθλητικών δημοσιογράφων-μελών του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών, ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για την ανάδειξη των κορυφαίων αθλητών, αθλητριών, ομάδων, προπονητών και αθλητών-τριών με αναπηρία, που διοργανώνει με απόλυτη επιτυχία για 57η συνεχή χρονιά ο ΠΣΑΤ. Μια διαδικασία που έχει γίνει θεσμός και σημείο αναφοράς για τον αθλητισμό της πατρίδας μας.

Στην εφετινή ψηφοφορία για τους κορυφαίους της χρονιάς, πήραν μέρος 472 Αθλητικοί Συντάκτες, έναντι 443 το 2009 και τα αποτελέσματα για τους τρεις πρώτους ανά κατηγορία, θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της κορυφαίας εκδήλωσης «ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΣΑΤ 2010», που θα

πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου (18:00) στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και θα μεταδοθεί απ ευθείας από την τηλεόραση της ΝΕΤ, με παρουσιαστές τον συνάδελφο Γιώργο Τραπεζανίδη και την Ολυμπιονίκη της Ρυθμικής Γυμναστικής, Κλέλια Πανταζή.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, οι τρεις επικρατέστεροι για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή, είναι (με αλφαβητική σειρά), οι Ηλίας Ηλιάδης (Τζούντο), Λευτέρης Κοσμίδης (Γυμναστική), Βλάσης Μάρας (Γυμναστική).

Οι τρεις επικρατέστερες για τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας της χρονιάς είναι (με αλφαβητική σειρά), οι Βάσω Μιλούση (Γυμναστική), Ιουλιέτα Μπουκουβάλα (Τζούντο), Αλεξάνδρα Τσιάβου (Κωπηλασία).

Οι τρεις επικρατέστερες για τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας είναι (με αλφαβητική σειρά), οι Αθηναϊκός (Μπάσκετ γυναικών), Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου ανδρών, Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης (Υδατοσφαίριση γυναικών).

Επικρατέστεροι για τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή είναι (με αλφαβητική σειρά), οι Γιώργος Αγγέλου (Γυμναστική), Τζώρτζης Δικαιουλάκος (Μπάσκετ), Αλεξία Καμένου (Υδατοσφαίριση).

Επικρατέστεροι για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή με αναπηρία είναι (με αλφαβητική σειρά), οι Παύλος Μάμαλος (Αρση Βαρών), Ευστράτιος Νικολαίδης (Στίβος), Χρήστος Ταμπαξής (Κολύμβηση).

Επικρατέστερες για τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας με αναπηρία είναι (με αλφαβητική σειρά), οι Θεοδώρα Μουτσίου (Σκοποβολή), Μαρία Σταματουλά (Στίβος), Μαρία Τσάκωνα (Κολύμβηση).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου