Ο «Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών Α.Μ.Ε.Α» ιδρύθηκε το 2008 στην Θεσσαλονίκη. Σκοπός του συλλόγου είναι η καλυτέρευση της ζωής των αθλητών Α.Μ.Ε.Α, η αποφυγή του κοινωνικού αποκλεισμού τους, η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και η ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των αθλητών αλλά και με άλλα μέλη και φορείς της κοινωνίας. Ο σύλλογος πραγματοποιεί τους στόχους του με τη διοργάνωση αθλητικών αγώνων, διαλέξεων, ομιλιών κ.λ.π

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Παράταση προθεσμίας για το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο

Παρατείνεται ως τις 31 Ιανουαρίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για ένταξη στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο, με απόφαση του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.
Αιτία για την παράταση είναι η αύξηση τις τελευταίες ημέρες του ρυθμού υποβολής των αιτήσεων, που φθάνουν τις 10.000 την ημέρα, ενώ το ενδιαφέρον που επέδειξαν οι δικαιούχοι τις προηγούμενες εβδομάδες ήταν περιορισμένο. Συγκεκριμένα, ενώ σύμφωνα με τους υπολογισμούς του υπουργείου οι δικαιούχοι ξεπερνούν το 1 εκατ., οι αιτήσεις κυμαίνονταν στις 100.000.
Το Κοινωνικό Τιμολόγιο απευθύνεται σε ευπαθείς ομάδες καταναλωτών (εισόδημα κάτω από το αφορολόγητο όριο, πολύτεκνοι, άνεργοι, ΑΜΕΑ), στις οποίες γίνεται έκπτωση 20- 30% στα οικιακά τιμολόγια που θα ισχύσουν από 1/1/2011.
Το υπουργείο Περιβάλλοντος υπενθυμίζει ότι οι ενδιαφερόμενοι που υποβάλλουν αίτηση πρέπει να γνωστοποιούν τα στοιχεία της παροχής τους (Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής και Αύξοντα Αριθμό Λογαριασμού), καθώς και τα στοιχεία της Αστυνομικής τους Ταυτότητας και το ΑΦΜ τους (και του/της συζύγου, εφόσον είναι έγγαμοι).
Σε περίπτωση που η παροχή ρεύματος δεν είναι στο όνομά τους και χρειάζεται αλλαγή ονόματος:
-Δεν απαιτείται η υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης Εγκαταστάτη (ΥΔΕ), ακόμη κι αν αυτή έχει λήξει.
-Δεν χρειάζεται η καταβολή της προκαταβολής κατά την υπογραφή του συμβολαίου.
-Στις περιπτώσεις που έγινε καταβολή προκαταβολής θα πραγματοποιηθεί συμψηφισμός με πίστωση του επόμενου λογαριασμού.
Η υποβολή της αίτησης γίνεται στα ΚΕΠ, από την ιστοσελίδα της ΔΕΗ (www.dei.gr) και τηλεφωνικά στα 210 9797400 & 210 9298000.
Αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται και μετά την παρέλευση της προαναφερόμενης προθεσμίας, στην περίπτωση αυτή όμως η ένταξη θα γίνεται για το υπολειπόμενο χρονικό διάστημα του 2011, μετά και τον έλεγχο των στοιχείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου