Ο «Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών Α.Μ.Ε.Α» ιδρύθηκε το 2008 στην Θεσσαλονίκη. Σκοπός του συλλόγου είναι η καλυτέρευση της ζωής των αθλητών Α.Μ.Ε.Α, η αποφυγή του κοινωνικού αποκλεισμού τους, η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και η ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των αθλητών αλλά και με άλλα μέλη και φορείς της κοινωνίας. Ο σύλλογος πραγματοποιεί τους στόχους του με τη διοργάνωση αθλητικών αγώνων, διαλέξεων, ομιλιών κ.λ.π

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Η ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΤΥΧΕ

Τον δρόμο μπροστά από το Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης έκλεισαν νωρίς το απόγευμα, της 5ης Δεκεμβρίου λίγο πριν από την έναρξη των «Αλεξάνδρειων» κολυμβητές και προπονητές διαμαρτυρόμενοι για την τραγική κατάσταση στα κολυμβητήρια της πόλης μας.
Πολλοί αθλητές αλλά ακόμα και ομάδες αναγκάζονται να μεταφερθούν χιλιόμετρα μακριά για τις προπονήσεις τους στα κολυμβητήρια της Περαίας και του Πανοράματος. Ειδικά για τα Αμεα η δυσκολία μεταφοράς είναι ακόμη μεγαλύτερη γεγονός όμως που δεν ευαισθητοποιεί την πολιτεία.

Πρέπει όλοι μαζί, αθλητές, προπονητές, πολίτες και αιρετοί άρχοντες ενωμένοι σαν μια γροθιά να πολεμήσουμε μέχρις εσχάτων, προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την επαναλειτουργία των κολυμβητηρίων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου