Ο «Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών Α.Μ.Ε.Α» ιδρύθηκε το 2008 στην Θεσσαλονίκη. Σκοπός του συλλόγου είναι η καλυτέρευση της ζωής των αθλητών Α.Μ.Ε.Α, η αποφυγή του κοινωνικού αποκλεισμού τους, η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και η ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των αθλητών αλλά και με άλλα μέλη και φορείς της κοινωνίας. Ο σύλλογος πραγματοποιεί τους στόχους του με τη διοργάνωση αθλητικών αγώνων, διαλέξεων, ομιλιών κ.λ.π

Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2010

Η ΑΜΥΜΩΝΗ στο Mediterranean Cosmos από 18 μέχρι και 22 Δεκεμβρίου

Από το Σάββατο 18 μέχρι και την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010, "Η ΑΜΥΜΩΝΗ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ" θα βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο mediterranean cosmos, 11ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Μουδανιών.

Σκοπός μας είναι η προβολή και η γνωστοποίηση των δράσεων και των στόχων του Συλλόγου στους συμπολίτες μας και, κυρίως, το έργο της ανέγερσης του Κέντρου Εκπαίδευσης για τυφλά πολυανάπηρα άτομα.

Το stand της "ΑΜΥΜΩΝΗΣ" θα το συναντήσετε μπαίνοντας στο χώρο του εμπορικού κέντρου από την είσοδο του parking 1 (P1) και στρίβοντας δεξιά, ανάμεσα στα καταστήματα "Αγαπητός" και "Άνεμος".

Ώρες λειτουργίας εμπορικού κέντρου: από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 8.00 το βράδυ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου